OLCAY ŞAHAN'DAN AHMET ÇAKAR'A ŞOK YANIT (VİDEO)

Beşiktaş'ın Kasımpaşaspor'la oynadığı mücadelenin ardından Beyaz Spor'a konuşan yıldız futbolcu Olcay Şahan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin'e kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Olcay Şahan, sezon sonu şampiyon olarak Sinan Engin'in yüzünü kara çıkarmayacaklarını söyledi. 

ÇAKAR YAN SANAYİYİ GÖRECEK 

Ahmet Çakar'a da mesaj gönderen Olcay Şahan ' Sezon sonunda bir maçımız daha var. Yan sanayi derbisi bir tane daha olacak. Sinan Engin'in yüzünü kara çıkartmayacağız inşallah. Şampiyon olacağız ve şampiyon olduğumuz gün orada keyifli bir gün geçireceğiz. Ahmet abi 'yan sanayi derbi' demişti.' dedi. 

ÇAKAR 'YAN SANAYİ DERBİCİK' DEMİŞTİ 

Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için 'Yan sanayi' yorumunu yapmış ve Çakar'ın Beşiktaş hakkında söylediği ifadeler, Sinan Engin'i sinirlendirirken ünlü yorumcu bir anda çılgına dönmüştü. Sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin, 'Yeter artık' diyerek önünde bulunan bardağı duvara fırlatmıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI