Olcay Şahan'dan çok özel veda

Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan Beşiktaşlı taraftarlara bu kelimelerle veda etti

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Olcay, "Beş yıl önce hayatımın dönüm noktası olan bir imzayla geldiğim Beşiktaş’tan, aklımda ve kalbimde hayatımın en özel, en güzel anılarıyla ayrılıyorum. İlk günden beri Beşiktaş formasını gururla ve onurla taşıdım, elimden gelenin en iyisini yapmak için ter döktüm. Hayatımın sonuna kadar devam ettireceğim arkadaşlıklar dostluklar kardeşlikler edindim. 

Feda senesinden büyük başarılara, her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen Beşiktaş taraftarıyla birlikte yürüdük. Sonunda da, hak ettiğimiz şampiyonluğu birlikte yaşadık. 

İlk günden beri iyi kötü her anımda yanımda olup, bana destek olan, birlikte sayısız anılar paylaştığım bütün takım arkadaşlarıma, 5 sene içerisinde birlikte çalıştığım bütün hocalarıma, Başkan ve yöneticilerime ve büyük Beşiktaş taraftarına her şey için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin! Sevgi ve saygılarımla," ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI