Olympiakoslu futbolcudan 'Beşiktaş' yorumu

Olympiakos'un İranlı golcüsü Karim Ansarifard, Beşiktaş ile yapacakları Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı hakkında konuştu.

Yunan basınına demeç veren 26 yaşındaki forvet; evlerinde yaptıkları ve 1-1'lik beraberlikle biten ilk maç ile ilgili, "Beşiktaş karşısında galip gelmek için büyük bir efor sarf ettik ancak kazanmayı başaramadık. Takım elinden gelenin en iyisini yaptı. Şanssız bir an yaşadık ancak birlikte devam edebiliriz. Rakibimizin birçok kaliteli oyuncusu var, ikinci yarı yorulduk ve maç 1-1 sona erdi" dedi.


Ansarifard rövanş maçı hakkında ise, "1-1'lik sonuç Beşiktaş'a daha çok şans verdi. Gerçi futbolda, her iki maçta da en iyi olan tur atlıyor. Avrupa'daki birçok maçta neler olduğunu görüyoruz. Şimdi, oraya gitmeye ve Avrupa Ligi'ndeki çeyrek final şansımız için savaşmak adına her şeyimizi vermeye bakacağız" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI