Önce fırça, sonra özür

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6-0’lık Dinamo Kiev mağlubiyetinin ardından oyuncuları gibi büyük bir üzüntü yaşadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6-0’lık Dinamo Kiev mağlubiyetinin ardından oyuncuları gibi büyük bir üzüntü yaşadı. Maçın ardından verdiği hatalı kararlarla takımın oyundan kopmasına sebep olan hakem Craig Thomson’a olan tepkisini sürdüren Güneş, soyunma odasında tüm futbolcuların elini sıktı.


Tecrübeli teknik adam, sadece gereksiz yere topu yere vurup 56. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Vincent Aboubakar’a tepki gösterdi. 64 yaşındaki çalıştırıcının, Kamerunlu oyuncuya, “Hiçbir sebep yokken bu hareketi yapman bizi oyun içerisinde daha da olumsuz etkiledi. Hakem faktörünün bize büyük bir darbe vurduğu net. Ancak senin yaptığın bu hareket, bana göre hakemi de gölgede bıraktı” sözleriyle yüklendi.

Tepki sonrası özür diledi

Güneş’in tepkisinin ardından birçok futbolcunun da Aboubakar’a gördüğü kırmızı kart sebebiyle tepkisiz kalamadığı öğrenilirken genç oyuncunun da bu hareketinden dolayı özür dilediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI