ÖNDER ÖZEN BİZİ İYİ TANIR!

Hırvat çalıştırıcı, “Kasımpaşa’nın çok gol yemesi bizim için avantaj. Ama hücum anlamında Türkiye’nin en iyileri arasındalar. Ayrıca başlarında da bizi çok iyi tanıyan Önder Özen gibi bir isim olduğunu unutmayın” dedi

Fenerbahçe yenilgisi ve Başakşehir beraberliğinin ardından Süper Lig’de 3. sıraya gerileyen Beşiktaş, bugün çok kritik bir maça çıkacak. Rakip Siyah- Beyazlılar’ın eski futbol direktörü Önder Özen’in yeni takımı Kasımpaşa... Çok iyi arkadaş olan iki teknik adamı karşı karşıya getirecek maç öncesi Kartal’ın hocası Slaven Bilic, öğrencileri ile bir toplantı yaptı. Paşa’nın Süper Lig’in en çok gol yiyen (51) 2. takımı olduğunu belirten Hırvat teknik adam, şu ifadeleri kullandı:


‘SAVUNMALARI S.O.S VERİYOR’

“Kasımpaşa’nın aldığı sonuçlara bakmayın. Yeni bir döneme girdiler. Hücum olarak Türkiye’nin en iyi takımlarından biri. Önder Özen’in gelişi ile çıkış arayacaklardır. Aynı zamanda Önder Hoca bizi iyi tanıyor. Çok dikkatli olmalıyız. Tüm faktörlerin yanında bize avantaj sağlayacak konu ise Kasımpaşa’nın defans hattı. Savunmaları çok hata veriyor. Ve sıkıntı yaşayıp kolay gol yiyorlar. Bunu değerlendirmeliyiz. Önde yapacağımız baskı ile rakibi hataya zorlamalıyız.

4-4-2'YE DÖNÜŞ

Puan kaybına tahammülü olmayan Bilic, Kasımpaşa karşısına ofansif bir 11 çıkarmayı planlıyor. Sezon genelinde 4-2-3-1’i tercih eden Hırvat hoca, bu karşılaşmada çift forvete dönecek. Demba Ba ve Cenk Tosun’a ileri uçta görev verip 4-4-2 sistemine geçmeyi düşünen Slaven Bilic, “Çift forvet başlayıp işi hemen bitireceğiz. Sonra tek forvete dönebiliriz” diyerek kafasındaki planı öğrencilerine aktardı.

KALEDE YİNE GÜNAY VAR

Kartal’da Kasımpaşa maçı öncesi eksiklerin fazla olması teknik heyetin canını sıkıyor. Tolga ve Cenk’in yokluğunda kaleyi yine 23’lük Günay Güvenç koruyacak. Bu sezon ligde F.Bahçe ve Başakşehir maçında görev alan Günay’ın ardındaki isim ise 17 yaşındaki Enes Fidayeo... Kartal’da ayrıca sakat Veli Kavlak ve sarı kart cezalısı Gökhan Töre’de forma giyemeyecek.

Kartal Yiğit-Habertürk 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI