ÖNDER ÖZEN HAKLI ÇIKTI

Önder Özen öyle bir yorum yaptı ki...

Göreve gelmeden önce yaptığı açıklamada "Beşiktaş maçı kolay kazanır" yorumu yapan Kasımpaşa'nın yeni hocası, öngörüsünde yanılmadı. Takımı maçı farklı kaybetti...

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Önder Özen'in, teknik direktörlüğe başlamadan hemen önce Kasımpaşa-Beşiktaş maçı için yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Özen yaptığı değerlendirmede, "Kasımpaşa maçı Beşiktaş açısından kolay görünüyor. 51 gol yemiş Kasımpaşa. Son dönemde 4 maçta 5 ve 5'in üzerinde gol yemiş" ifadelerini kullanmıştı. 

KIRIK DÖKÜK BİR KASIMPAŞA 

Yanılmayan Özen, maç sonrası açıklamasında ise, "Daha önce gördüğümüz ve bugün de devam eden bir manzara. Kırık dökük bir Kasımpaşa seyrettik. Hikaye aynı. Biz bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz, ona bakacağız" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI