Owen'ı Sollayabilir

Newcastle Cenk tosun için müthiş bir teklifle geliyor

Newcastle, Beşiktaş’ın yıldızının peşine düştü. 2005’te Michael Oweniçin 16 milyon Pound ödeyen İngiliz kulübü istenen 17 milyon Pound’u öderse, Cenk rekorla Ada’ya gidecek

Beşiktaş'ta sergilediği performansla Premier Lig ekiplerinin dikkatini çeken Cenk Tosuniçin yeni bir iddia İngiliz gazetesi Evening Chronicle'dan geldi. Kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Newcastle United'ın yıldız golcüyü istediği öne sürüldü. Beşiktaş'ın belirlediği 17 milyon Pound'luk bonservis bedelinin Newcastle'ınefsane futbolcu Michael Owen'ı Real Madrid'den transfer ederken kulüp rekoru kırarak ödediği 16 milyon Pound'dan bile fazla olduğuna dikkat çekildi.Türkiye'nin Romanya maçında Newcastle scout ekibinin takip ettiği Cenk için daha önce Crystal Palace, Everton ve Tottenham kulüplerinin adı geçmişti.


Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI