Pedro Franco'dan ilginç açıklama

Bseşiktaş7ın gözden çıkardığı Pedro Franco kafaları şaşırtan bir açıklama yaptı

Bonservisi  Beşiktaş'ta olan  Pedro Franco geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.  Kolombiya temsilcisi Millonarios'un sezonu kapatmasının ardından açıklamalarda bulunan  Pedro Franco, gelecek sezon hangi takımda oynayacağını bilmediğini söyledi. 

"GELECEĞİM HALA BELİRSİZ" 

26 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada ''Geleceğim hala belirsiz. Bir şey söyleyemiyorum. Millonarios'in ilgisi var ancak  Beşiktaş ile görüşmediler. Oynayabileceğim bir kulüpte olmak istiyorum. Şu an için neler olacağını görmek için bekliyorum'' ifadelerini kullandı. Pedro Franco konusunda son sözü  Beşiktaş Teknik Direktörü  Şenol Güneş'in söylemesi bekleniyor. 

MILLIONARIOS BAŞKANI DA AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU 

Geçtiğimiz günlerde Millonarios Kulübü'nün başkanı Enrique Camacho da kısa bir açıklama yapmıştı. Camacho yaptığı açıklamada ''Sezon sonunda  Beşiktaş ile görüşmemiz gereken bir anlaşmamız var. Oyuncunun belli sayıda maç oynaması gerekiyordu ki zaten bunu karşıladı. Teknik ekibimizle de Franco için bir görüşme yapacağız' ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş, 2013 yılında 2,4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği  Pedro Franco'yu sezon başında eski kulübüne kiralık olarak göndermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI