Pepe Antremanda

Beşiktaş’ın yeni transferi Pepe, yeni sezon hazırlıkları için takımdan önce kamp yapılan otele gelerek takım arkadaşları ile tanıştığı belirtildi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Pepe, yeni sezon hazırlıkları için takımdan önce kamp yapılan otele gelerek takım arkadaşları ile tanıştığı belirtildi. Siyah-beyazlı takımın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Portekizli yıldız oyuncu, imzayı attıktan sonra tatiline devam ederek yeni sezon hazırlıklarına katılmamıştı.

Pepe, takımdan önce otele gelip arkadaşlarını bekledi

Yıldız futbolcunun, Marbella’da kamp yapılan otele erken saatlerde gelerek Siyah-beyazlı takım arkadaşlarını karşıladığı ve onlarla tanıştığı ifade edildi.. Yıldız futbolcu akşam saatlerinde yapılacak çalışmada yer alarak Beşiktaş forması ile ilk kez antrenmana çıktı. 


Quaresma bekleniyor

Öte yandan Beşiktaş’ın diğer Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın da akşam saatlerinde yapılacak idmana yetişmesi bekleniyor.

Beşiktaş, İspanya’da üç tane hazırlık maçı oynayacak

İspanya’nın Marbella şehrinde kamp yapacak Siyah-beyazlı takım, kamp süresince burada üç tane hazırlık maçı oynayacak. Real Valladolid ile Marbella Stadı’nda 25 Temmuz Salı günü karşılaşacak geçen sezonun Süper Lig şampiyonu, 27 Temmuz Perşembe günü de aynı statta Las Palmas ile mücadele edecek. Beşiktaş, 30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı’nda Real Betis’le oynayacağı hazırlık maçıyla İspanya kampını tamamlayacak ve Türkiye’ye dönecek.  İspanya’daki hazırlık maçlarının tamamı TSİ 21.00’de başlayacak.

Siyah-beyazlı takım, İspanya dönüşü, Atiker Konyaspor ile 6 Ağustos Pazar günü Samsun’da oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçına kadar çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI