Pepe'nin Maliyeti Şok Etti!

Stoper adayları içerisinde yer alan Pepe'nin maliyeti Beşiktaş Yönetimi'ni şok etti. Pepe'nin talep ettiği 2 senelik kontrat 50 milyon TL'ye denk geliyor.

Başarılı teknik adam Şenol Güneş'in tecrübeli stoper talebini yerine getirmek üzere çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi en son bonservisi elinde bulunan Pepe'yi gündemine almıştı. Real Madrid ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan ve bonservisi elinde bulunan oyuncu için Beşiktaş'ı temsilen Ahmet Bulut'un Pepe'nin menajeri Jorge Mendes ile görüşmek üzere Portekiz'e uçup transfer görüşmelerine başladığı öğrenilmişti. Ancak kariyerinde son 10 yıldır Real Madrid forması terleten ve almadık kupa bırakmayan Pepe'nin talebi Beşiktaş kanadında şok etkisi yarattı.


2 Yıllık Sözleşme, 50 Milyon TL Maliyet


Portekiz'de tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüşen Ahmet Bulut Mendes'ten maliyet raporu talep etti. Mendes'in Pepe için ortaya çıkardığı maliyet ise şok etti. Mendes, ilk aşamada imza parası olarak 2.5 milyon euro (10 milyon TL) talep ederken yıllığı 5 milyon eurodan (20 milyon TL) toplam iki yıllık sözleşme talebinde bulundu. Yani menajerinin talebi Beşiktaş'a 2 yıl için 12.5 milyon euroya (50 milyon TL) denk geliyor. 


Görüşmeler Devam Ediyor


Ortaya çıkan mali tabloya aldırış etmeyen Beşiktaş Yönetimi daha uygun bir maliyet oluşturma adına temaslarına devam ediyor.


Başka Talip Kulüpler de Var


Bonservisi elinde olan Pepe için birçok Avrupa kulübünün de tansfer girişimlerinde bulunduğu öğrenildi. Bunlardan bir tanesi olan PSG'ye Pepe'nin çok da sıcak bakmadığı öğrenildi. Nitekim Fransız takımının stoper hattında halihazırda başarıyla görev yapan iki stoper bulunuyor ve Pepe gideceği takımda yedek soyunmak istemiyor. Bu açıdan Beşiktaş'ta ilk 11 için düşünülmesi ve kara kartalların bu sene de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması siyah beyazlılar adına bir avantaj olarak gözüküyor. 


Son olarak, Mendes'in Beşiktaş'a sunduğu şartların aynısını PSG yetkililerine de sunduğu öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI