Pepe'nin Maliyetini Karşılamak İçin Gönderilecek Futbolcular

Beşiktaş, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Pepe'nin maliyetini karşılamak için 8 futbolcusunu göndermeyi planlıyor. İşte gönderilecek futbolcular ve yıllık ücretleri...

Beşiktaş, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Pepe'nin maliyeti için kaynak yaratma çabalarını sürdürüyor. Brçok kulüpten teklif almasına rağmen Siyah-Beyazlılara ''evet'' diyen Pepe, yıllık 4.5 milyon euro garanti ücret talep etti. Beşiktaş yönetimi finansal fair-play için sıkıntı çıkarabilecek bu maliyeti karşılamak adına birçok futbolcusunu göndermeyi planlıyor. Nitekim Pepe'nin yıllık maliyeti 4.5 milyon euro ile de sınırlı kalmayacak çünkü yıldız futbolcu performansa bağlı primler de talep etti. Bu talepler ile birlikte yıldız futbolcunun yıllık maliyeti 5 milyon euroyu aşacağı söyleniyor.


İşte Beşiktaş'ın Pepe'nin transferi için göndermeyi planladığı futbolcular ve yıllık ücretleri:


Aras Özbiliz: 1 milyon euro
Mustafe Pektemek: 1.6 milyon euro 
Denys Boyko: 1 milyon euro
Matej Mitrovic: 1.2 milyon euro
Veli Kavlak 1.6 milyon euro
Pedro Franco: 500 bin euro
Andreas Beck: 1 milyon euro ve
Alexander Miloseviç


Bu futbolcuların gönderilmesiyle yaklaşık 9 milyon euroluk yıllık ücret maliyetinden kurtulacak olan Beşiktaş ayrıca elde edilecek bir miktar bonservis bedelleriyle de rahat bir nefes almış olacak. Bilindiği üzere kadrodaki daralmaya ilk önce Luiz Rhodolfo'nun gönderilmesiyle başlanmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI