Pepe'yi Q7 İkna Etti

Real Madrid ile sözleşme yenilemeyip boşa çıkan Pepe, milli takım kampında Q7'nin İstanbul ve Beşiktaş ile ilgili anlatıkkları ile gelmeye ikna oldu.

Real Madrid ile sözleşme yenilemeyeceğini duyurmasının ardından birçok kulübün transfer listesine giren Pepe, vatandaşı Q7'nin anlattıkları ile gelmeye razı oldu. Artık görüşmelerin son noktaya getirildiği öğrenildi. Nitekim yakın arkadaşı Quaresma'dan İstanbul ve Beşiktaş ile ilgili bilgiler alan Pepe, yönetimden de gelen teklifin kabul edilebilir olmasıyla gelişine yönelik yeşil ışık yaktığı öğrenildi. 


Marcelo Kalıp Kalmaması Önemli


Marcelo'nun transferi konusunda görüşmelerini sürdüren Lyon ve Beşiktaş bir türlü orta yolu bulamıyor. Lyon 8.5 milyon euroda diretirken, Beşiktaş ise 10 milyon eurodan aşağı inmiyor. Marcelo'nun takımda kalmasının kesinleşmesi halinde ise böylelikle stoper bölgesindeki sorun Pepe takviyesi ile giderilmiş olacak. Hazırlık kampına tüm transferleri yetiştirmeyi hedefleyen yönetim buna ek olarak bir kanat bir de forvet oyuncusu arayışı içerisinde. 


İspanya Basını: Beşiktaş Bir Adım Önde


Pepe için İngiltere ve İtalya'dan da teklifler olduğunu yazan İspanya basunu, özellikle İnter'in ilgisine ek olarak yıldız futbolcuya PSG'nin de talip olduğunu açıkladı. Fakat PSG'de düzenli olarak forma giyen ve defansif bir sorun yaratmayan Thiago Silva ve Marquinhos'lu tandem, Pepe'yi bu transfere soğuk bakmasına sebep oluyor. Nitekim başarılı stoper gittiği takımda ilk 11'de yer almak istiyor. Diğer yandan haberde Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının büyük bir avantaj sağladığından bahsediliyor. 


Dengeleri Sarsabilir


Öte yandan Pepe transferinin Beşiktaş'taki dengeleri sarsabileceği düşünülüyor. Nitekim ezeli rakiplerine kıyasla futbolcu maaşları daha düşük olan Beşiktaş'ta, Portekizli yıldızın transfer edilmesi halinde, halihazırda 3.3 milyon euroluk yıllık ücreti tartışmalı olan Aboubakar'ın iki katı para ödenecek. Bunun da takım içerisinde huzursuzluk getirebilmesinden endişeleniliyor. 

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI