Porto Fırtınası Sürüyor (Video)

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto çıkışını sürdürüyor

Sezona fırtına gibi başlayan Porto, Portekiz Ligi mücadelesinde kendi sahasında, Chaves'i 3-0 mağlup etti. 

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba akşamı Beşiktaş ile önemli bir maç oynayacak olan Porto'da teknik direktör Sergio Conceiçao rotasyona giderken, maçın ilk 45 dakikası golsüz berabere bitti. İkinci yarının hemen başında Porto, 49. dakikada Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Bu skorla Porto 5'te 5 yaparak 15 puan ve averajla liderliğini sürdürürken ligde şu ana kadar gol yemedi. Chaves ise 1 puanla son sırada bulunuyor. Porto önümüzdeki hafta Rio Ave'ye konuk olacak. Chaves ise Moreirense'yi konuk edecek.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Aboubakar, Porto'da bu sezon sergilediği performansla adeta parmak ısırtıyor. Hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkat çeken Kamerunlu forvet, ligde de 5 maçta şimdiden 5 gole ulaştı.

Kamerunlu forvet geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında gördüğü kırmızı kart nedeniyle, Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi'nde eski takımına karşı forma giyemeyecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI