Porto'dan süper takas teklifi

Portekizin Porto Kulübü, Aboubakar için flaş takas teklifinde bulundu

Pivot santrfor isteğini her defasında yenileyen Şenol Güneş’e, Portekiz’den sürpriz bir teklif geldi. Porto’nun teklifi Beşiktaş’ın forvet hattındaki sorunlarını tamamen bitirebilir.

Vincent Aboubakar’dan istediği performansı şu ana kadar alamayan Beşiktaş, forvet arayışlarını sürdürürken Siyah Beyazlılar’a Aboubakar’ın takımı Porto’dan flaş bir öneri geldi.

Kiralık değişimi…

Portekiz ekibi Kara Kartal’a yaptığı teklifle Aboubakar’ın kendilerine geri dönderilmesini ve bunun karşılığında 28 yaşındaki 1,91’lik forvet Laurent Depoitre’ın yine kiralık olarak verilmesini önerdi.

Henüz cevap yok

Beşiktaş’ın transfer değişimi konusunda Porto’ya henüz net bir cevap vermediği, Şenol Güneş’in son kararının beklendiği öğrenildi.

Güneş’in istediği tarz!

Şenol Güneş’in uzun zamandır Gomez gibi uzun boylu bir pivot santrfor istediği biliniyor. Tecrübeli teknik adam bu yüzden Belçikalı forvete sıcak bakabilir.

Laurent Depoitre bu sezon Porto’yla çıktığı 15 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI