Quaresma Beşiktaş tarihine geçti

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu, Kayserispor'a attığı golle büyük onura sahip oldu

Beşiktaş'ın süperstarı Ricardo Quaresma Kayserispor karşısındaki güzel futbolunu bir de golle süsledi. Maçın 34. dakikasında harika bir gol atan Quaresma Beşiktaş'ın hem eski, hem de yeni stadında gol atan ilk yabancı futbolcu oldu.


Lider Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaştığı Kayserispor maçında Quaresma resitali vardı. Kendine has çalımları ve paslarıyla ilk yarıda gözlerin pasını silen Portekizli yıldız, maçın 34. dakikada bireysel yeteneğiyle siyah-beyazlılar adına farkı 3'e çıkaran golü attı.


Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 4'e çıkaran Quaresma bu golle Vodafone Arena ve Beşiktaş tarihine de geçti. Eski İnönü Stadı ve yeni Vodafone Arena'da gol atan tek yabancı futbolcu olan Q17 Dolmabahçe'yi Quaresma tezahüratlarıyla inletti. Maçta bir de sarı kart gören Portekizli oyuncu, haftaya oynanacak G.Saray maçı düşünülerek 70. dakikada yerini Gökhan Töre'ye bıraktı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI