Quaresma: Her Şey Beşiktaş İçin

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Porto sınavı öncesinde UEFA'ya açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Porto sınavı öncesinde UEFA'ya açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu, Devler Ligi'nde iyi bir performans sergilediklerini kaydederek "Ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Bir sonraki maçımız Porto'ya karşı, bu belirleyici olacak. Hedef açık. Çok çalışmaya ve yapmış olduğumuz harika işi yapmaya devam etmek zorundayız. Sanırım yapabileceğimize inanıyoruz" dedi. Takımın bu zorlu arenada geçen sezona göre daha tecrübeli olduğunu dile getiren Q7, "Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde işlerin nasıl yürüdüğünü daha iyi anlıyoruz. Güçlü ve kaliteli takımlardan oluşan grupta lideriz.

TARAFTAR HAK EDİYOR

Birinci olduğumuz gerçeği, birlikte oynamayı bilmemizden kaynaklanıyor. Beraber savunuyor ve beraber saldırıyoruz. Bu şekilde amacımıza ulaşabileceğimizi biliyoruz" diye konuştu. "Porto'nun kazanmak istediğini biliyorum, ama ben de öyle. Yani Beşiktaş için her şeyi vereceğim" sözleriyle devam eden yıldız oyuncu, "Bu kulübü temsil ettiğim sürece, her şeyimi vereceğim. Taraftarlar hep bana iyi davrandı ve bana inandı. Benim için sahip oldukları sevgiyi, saygıyı ve düşünceleri hissediyorum. Sahada, onları mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum, çünkü hak ediyorlar" ifadelerini kullandı.

ÖLENE KADAR HAYRAN KALACAĞIM

Ölene kadar Porto ve Beşiktaş'a hayran kalacağını dile getiren Q7, "Tabii ki Porto maçını kazanmak istiyorum. Ancak bu, Porto için hissettiğim hayranlığı ve saygıyı kaybedeceğim anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.

HAYATIMDAKi HER ŞEY FUTBOL

Hayatının futbolla eş değer olduğunu sözlerine ekleyen Quaresma, şöyle devam etti: "Futbol için her zaman her şeyi verdim, çünkü hayatımdaki her şey futbol. Gerçekten yapmaktan hoşlandığım bir şey. Ama bizim hep kötü olmamızı isteyenler var. Futboldan anladıklarını söyleyip TV programlarında görünen kişilerle de yaşamak zorundayız.".

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI