''Quaresma Kariyerindeki En İyi Döneminde''

Beşiktaş'a dönüşünün ardından art arda iki şampiyonluk yaşayan Quaresma'nın bu yükselişi AFP'nin de dikkatinden kaçmadı.

Beşiktaş'a ilk gelişinin ardından Fikret Orman'ın ilk döneminde gönderilen Quaresma ikinci gelişiyle adeta yeniden doğdu. Nitekim yıldız futbolcu Şenol Güneş yönetimi altında özellikle bu sene hem beklentileri karşılayan bir performans çizdi hem de üst üste iki kez şampiyonluk yaşadı. Geçtiğimiz yıl Portekiz ile 2016 Avrupa Şampiyonası'nda da şampiyonluk yaşayan Quaresma kariyerinin en parlak dönemlerinden bir tanesini yaşıyor. 


Ricardo Quaresma'daki bu yükselişi dünyaca ünlü Fransız haber ajansı AFP'nin de dikkatinden kaçmadı. Quaresma ile ilgili yapılan haberde futbol kariyerine hızlı başladığı ancak sonraki senelerde beklenenden uzak bir performans sergilediği hatırlatıldı. Buna rağmen 34 yaşındaki yıldız futbolcunun özellikle son 3 yılda adeta yeniden doğarak üst üste başarılar elde ettiği ve kariyerinde yükselişe girdiğine yönelik vurgu yapıldı. Yapılan haberde 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Portekiz Milli Takımı ile birlikte yer alan Quaresma'nın Meksika'ya karşı gol atmasının altı çizilerek Quaresma'nın ilerleyen yaşına rağmen yükselişine devam ettiği belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI