Quaresma rekor kırdı

Beşiktaş adına sezonun en formda isimleri arasında yer alan Ricardo Quaresma

Beşiktaş adına sezonun en formda isimleri arasında yer alan Ricardo Quaresma dün geceki performansıyla yalnızca takımına katkı sağlamakla kalmadı, kariyeri için de çok anlamlı bir 90 dakika geçirdi.

Siyah-Beyazlı forma altında bu sezon ligdeki 19. maçına çıkan Portekizli yıldız, Cenk’in attığı golde 10. asistini yaparak zirvedeki Wesley Sneijder’i yakaladı. Sporting, Porto, İnter, Barcelona gibi dünya devlerini formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu, kariyerini en fazla gol pası verdiği sezonuna ulaşmış oldu. Özellikle son haftalarda büyük çıkış yakalayan Q7, son 4 Süper Lig maçında 1 gol, 5 asistle tam 6 gole katkıda bulunmuş oldu.

Cenk’in en iyi dostu!

Ceza alanına gönderdiği adrese teslim ortalarıyla adeta resital sunan Quaresma’nın Cenk Tosun ile yakaladığı uyum da hayli dikkat çekici. Öyle ki Kartal’ın başarılı hücumcusu, Cenk Tosun’un Süper Lig’de attığı son beş kafa golünün asistini yapan isim oldu.

Asist krallığı yarışı 

Futbolcu    Takımı    Pas
Ricardo Quaresma    Beşiktaş    10
Wesley Sneijder    Galatasaray    10
Jeremain Lens    Fenerbahçe    8
Deniz Türüç    Kayserispor    6

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI