Quaresma şoku

Gaziantepspor maçı öncesi Beşiktaş'a Quaresma'dan kötü haber!

Gaziantepspor maçı öncesi Beşiktaş'a Quaresma'dan kötü haber!

Gaziantepspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Quaresma'nın sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a Quaresma'dan kötü haber geldi. Bugün yapılan son idmanda adalesine darbe alan Portekizli futbolcu idmanı yarıda bıraktı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcunun yapılan kontroller sonrasında arka adalesindeki sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Gaziantepspor maçı kadrosunda yer almayacağı ancak kafilede bulunacağı öğrenildi. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas ve oyun çalışması yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.


Orhan Yıldırım

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI