Quaresma'dan Pepe'yi Heyecanlandıran Sözler

uaresma, Vodafone Park’ta ilk golünü atan Pepe’yi gelecek maçlar için daha da heyecanlandırdı.

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Quaresma, Vodafone Park’ta ilk golünü atan Pepe’yi gelecek maçlar için daha da heyecanlandırdı. Beşiktaş formasıyla ilk kez ağları havalandıran vatandaşını kutlayan Q7, sözlerine şöyle devam etti: 

"Maçın seyircisiz olması çok üzücü. Bu stadın atmosferi muhteşemdir. Nefesin kesilir ve bir gol daha atmak istersin."

Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferlerinden biri olan ve Antalyaspor ile oynanan ligin ilk maçında gol atarak siyahbeyazlı forma altında siftah yapan Pepe, soyunma odasında mutluluktan uçuyordu. İlk yarının son dakikasında ağları havalandıran ve devre arasında soyunma odasına çok keyifli giden Portekizli yıldızın, Milli Takım'dan da takım arkadaşı olan Ricardo Quaresma'ya dönüp, "İlk kez böyle seyircisiz bir maçta oynuyorum. İlginç oldu. Benim için iyi bir başlangıç.Golü taraftarla birlikte kutlamayı isterdim" dediği öğrenildi.

QUARESMA'NIN TEPKİSİNİN SEBEBİ BELLİ OLDU!SENİ COŞKUYLA KARŞILAYACAKLAR
Arkadaşını kutlayan Quaresma'nın ise, "Maçın seyircisiz olması çok üzücü. Bu statta atmosfer muhteşemdir. Beşiktaş taraftarını burada görmen gerek, nefesin kesilir ve bir gol daha atmak istersin. İlk seyircili maçta seni çok coşkulu karşılayacaklardır. Ne demek istediğimi o zamananlayacaksın" karşılığını verdiği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI