Quaresma'nın golle ve kaleyle işi yok!

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Metin Tekin'den ilginç yorum

 Yorumcu Metin Tekin, beIN SPORTS'ya yayınlanan Maraton programında Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçın başarılı isimleri Oğuzhan ve Quaresma hakkında konuştu.

Tekin'in sözleri şöyle:

"Son 5-6 hafadır Oğuzhan'ı beğeniyoruz. Belki ilk yarı çok tamamadır diyemedik Oğuzhan için ama son bölümde etkili bir Oğuzhan var. Geçen seneden örnekler gösteriyor. Oğuzhan'ın en büyük eprisi, o yaratıcılığıdır. O yaratıcılığını da 18'e yakın veya 18'in içinde kullanırsa; bu sefer de etkili oluyor, golün içinde oluyor. Oğuzhan'ı böyle seyrettiğiniz zaman Oğuzhan'a misyon yükleniyor. O yüzden ben de çok beğendim Oğuzhan'ı.

Quaresma çok top tuyor diye eleştiriliyor diye bir cümle gördüm, sabaha gazetede yazı hazırlarken. Benim futbol görüşüme göre; çok top tuyorsun diye olumsuz bir şey yoktur. Yanlış top tutma vardır. Eğer doğru oynuyorsanız ve top tutuyorsanız; aksine tutabildiğiniz kadar top tutun denir, verimli ve etkili oynuyorsanız. Alex'in tarifi öyledir; gerektiği gibi oynamak. Quaresma için de son şunu söyleyeyim; tek bir anlamda eleştirim var. Çok önemli özellikleri var ama kaleyi ve golü sevmiyor. Kaleyle ve golle işi yok. Bu durum, onun futbol hayatındaki en önemli eksik, başka eksiği yok. Quaresma bugün çok iyiydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI