Quaresma'nın İsyanı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma eleştirilere yanıt verdi

Beşiktaş'ın ligde Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşmesinin ardından maç seçtiği eleştirileri yapılan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Monaco galibiyeti sonrası bu eleştirilere cevap verdi.

Tecrübeli oyuncu Türkiye'de farklı Avrupa'da farklı oynadığı iddialarını şöyle yanıtladı:

"Arada kalite farkı var. Şampiyonlar Ligi'nde futbol oynamanıza müsaade ediliyor. İyi olan takımlar da sahada bunun karşılığını alıyor. Ancak Türkiye'de rakipler ve hakemler iyi futbola izin vermiyor. Gerçek oyunumuzu sahaya yansıttığımız için Şampiyonlar Ligi'nde başarılı oluyoruz."

Quaresma, Şampiyonlar Ligi'ndeki şansları için de teknik direktör Şenol Güneş'in tedbirli yaklaşımının aksine, son derece iddialı açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, "Beşiktaş'ın bütçesi rakipleri kadar olmayabilir. Onlar kadar yüksek bonservis bedelleri ya da maaşlar da ödeyemeyebilir. Ancak Beşiktaş'ın çok kaliteli bir kadrosu var. Neden yukarılara yürümeyelim? Neden çeyrek finali, yarı finali görmeyelim? Bunu yapmak bizim elimizde" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI