Rakipsiz

Sinan Vardar, Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı;

Rakipsiz 


Üç sezondur durmadan yazıyorum Türkiye'nin en iyi takımı; Beşiktaş.. Açık net aslında; Kara Kartal  gitgide git gide dibe doğru ilerleyen Türk Futbolu'nun yüz akı... Cumartesi günü canlı olarak izlediğim Galatasaray'la Beşiktaş arasında büyük fark var. Beşiktaş Türkiye'de rakipsiz... 


Daha önce de yazdım, bu takımda sevgi ve saygı var, takımdaşlık var. En en önemlisi bu ekibi hücum futıboluyla çoşturan usta teknik direktörü bulunuyor. Siyah-beyazlı takımın Aboubakar'la kazandığı mükemmel golde 6 Beşiktaşlı futbolcu gol için hamle yapması dikkat çekiciydi. Kamerunlu futbolcunun harika golü uzun süre unutulmayacak güzellikteydi. 


Tabii Napoli zaferinin ardından Beşiktaş'tan süper bir performans beklemiyordu. Ama taraftar tıklım tıklım doldurduğu Arena'da Napoli zaferinin keyfini yaşamaya ve takımlarına sevgisini göstermesi görülmeye değerdi. 

Beşiktaş aslında dün vasatı aşamazken Tosic, Atiba ve Necip yine olağanüstü bir mücadele sergiledi. Necip Atom Karınca olma yolunda hızla ilerliyor. 


Antalyaspor'a belli ki Rıza Çalımbay'ın eli değimiş. Ligde istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlı ekip Beşiktaş karşısında ilk 45 dakikada sezonun en iyi futbolunu ortaya koydu ve gelecek için umutlandı. Ancak Angelo'nun yenen ilk gol sonrası gördüğü kırmızı kartı doğrusu profesyonel bir futbolcuya yakıştıramadım. Belki de o kart olmasa;  ilk 45 dakikadaki gibi Antalyaspor maça ortak olacaktı. 


Abaobukar geçtiğimiz haftaya kadar acımasızca eleştiriliyordu ama 8 günde attığı 3 nefis golle şovuna başlaması Beşiktaş için çok önemli. Bu Talisca da hakikatten çok değişik bir futbolcu. Biz ondan duran top golü beklerken o bizlere klas bir kafa golü izlettirdi. Ardından yine akıl bir gole daha imza attı. 


Dünkü mücadelede Caner Erkin'in sakatlığını ciddi olmasına çok üzüldüm. Genç kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI