Ralph Hasenhüttl Az Daha Maça Gelemiyordu!

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Beşiktaş ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi maçı oynamak üzere İstanbul'a gelen Leipzig takımının teknik direktörü Ralph Hasenhüttel, vize engeline takıldı. Türkiye'ye bir süre giriş yapamayan Avusturyalı teknik adam sorunun çözülmesinin ardından kafileye katılabildi.

Şampiyonlar Ligi  Ligi'nde bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Almanya temsilcisi RB Leipzig'in Teknik Direktörü vize engeline takıldı. Avusturya vatandaşı olan Teknik Direktör Ralph Hasenhüttel, İstanbul'a indiğinde havaalanında vizesi olmadığı için giriş izni önce verilmedi.

Bunun üzerine Hasenhüttl, havaalanında vize almak için bir süre bekledi. Bu sırada RB Leipzig futbolcuarı ve kafilede bulunan teknik heyet ile yöneticiler ise Türkiye'ye giriş yaptılar. Hasenhüttl, havaalanında vize başvurusunda bulundu. Vizeyi alınca da Türkiye'ye giriş yapabildi ve kendisini bekleyen kafileye katılabildi.

Türkiye Alman vatandaşlarına vize uygulamazken, bir süreden beri Avusturya vatandaşlarına vize uyguluyor. Vize almayı unuttuklaını söyleyen Hasenhüttl “Bu tamamen bizim hatamızdı”dedi. Vize işlemleri için havaalanı görevlilerin kendilerine çok yardımcı olduklarını belirten Avusturyalı teknik adam “Görevliler çok çok dostça ve samimi davrandılar” dedi. 

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Beşiktaş ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Hasenhüttl'ün sözleri:

"Şanslıyız ki, 18 kişi gelebildik. Keita ve Kampl'ın durumları soru işareti. Son idmanda bakacağız. Bize Türkiye'de Havalimanında son derece nazik davrandılar.

Biz genç bir takımız. Buna rağmen Beşiktaş'ın da çok hızlı ve etkin oynadığını biliyoruz. Bunu defalarca sergilediler. Bu seviyede herkes hızlı top oynamak zorunda, yoksa Şampiyonlar Ligi'nde tutunması söz konusu olamaz. Bizim kompakt oynamamız, ofansif oyunda takım olarak yardımlaşmamız lazım. Quaresma ve Babel'in kanatlarda ne kadar etkin olduğunu biliyoruz. Karışık bir çim. Hızlı oyunumuzu etkileyebilir belki ama çok fazla da fark yaratacağını sanmıyorum.

Her şeyi 1 saat erteleyeceğiz. Ben bunun sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. 1 saat daha geç oynanacak bizim yerel saate göre ama buna alışmakta sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Beşiktaş'ın hafta sonu yaptığı maçın özetini izledim. Tartışılan hakem hatalarıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Beni ilgilendiren kısmı da orası değil. Buraya gelmeden önce de, Beşiktaş'ın son maçını izlemeden önce de Beşiktaş'ın; çok etkin, hücuma çok hızlı çıkabilen bir hücum takımı olduğunu biliyordum. Maçın özetini izlemediler oyuncularım. Biz zaten Beşiktaş'ın saygı değer performansındaki eksiler ve artılarını biliyoruz. En önemli artının hücum zenginliği olduğunu biliyoruz.

Favori olarak gösterilmemiz bir önem teşkil etmiyor. İlk andan itibaren oyunumuzu oynamalıyız. Bizim hatasız veya az hatalı oynamamız gerekiyor, cesur oynamalıyız. Genç ve cesur bir takımız. İstediklerimizi yaparsak, buradan puan veya puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz.

Sabahları erkenden yurt dışına gitmek durumda kalıyoruz. Uçaklar büyüyor, gazeteci ordusu büyüyor. Bu, hayatınızda değişim anlamına geliyor, bu pozitif bir değişim. Biz bundan dolayı mutluyuz. Bu az zamanınız olduğu anlamına geliyor. Buraya gelirken, Cumartesi günkü maçtaki hatalarımız üzerine konuştuk. Düşünecek çok fazla vaktimiz yok. Bahsettiğiniz başarıyı sindirmemiz ve bunu sürdürmek için daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Bruma'ya olan ilgiyi ben de fark ettim. Bruma'ya gösterilen ilgi; burada ciddi ve takdir edilen bir iş yaptığını gösteriyor. Kendisinin ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz. Zaten kendisini bu nedenle transfer ettik. Yarın ne kadar ofansif oynayacağımızı söylemem mümkün değil. Taktiksel olarak nasıl oynayacağımız önemli. Kadrolar belli olunca Bruma'dan ne kadar faydalanabileceğimizi göreceksiniz"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI