Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay canlı yayında kapıştı

NTVSpor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Beşiktaş-Kayserispor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay arasında tartışma yaşandı

NTVSpor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Beşiktaş-Kayserispor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay arasında tartışma yaşandı. 

Güntekin Onay, yaptığı yorumda, "Serdar kurtuluş geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın attığı beraberlik golünden sonra ağlamıştı. Beşiktaş o ağlarken liderdi ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önündeydi. Bn bu kadar fazla para kazanan insanların böyle durumlarda ağlamasını profesyonellikle bağdaştıramıyorum. Bu tür davranışlar camiaya negatif enerji veriyor. tamam şampiyon olursun ağlarsın veya şampiyonluğu kaybedersin anlarım ama bunu kabul etmek mümkün değil" yomrumunu yaptı. 

Güntekin Onay'a katılmadığı belirten Rıdvan Dilmen, "Bence sen yanlış düşünüyorsun. Futbolcu da insandır. Ben de futbolcuyken ağladım, maçta da ağladım, yedek kulübesinde de... Hatta Boluspor'da oynarken uçağa bindim İzmir'e gittim. Arabayla giderken kaza yaptım. Futbolcu duygusaldır, ağlayabilir. Ağlamazsa sorun vardır. Beşiktaşlı futbolcular sorumluluğunu bilen çocuklar ki zaman zaman duygusal olabiliyorlar. Takımlarını ne kadar sevdiklerini ve başarılı olmak için ne kadar çabaladıklarını gösteriyor bu. Hem futbolcuların çok kazanması seni rahatsız etmesin. Bırak kazansınlar" yorumunu yaptı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI