Rıdvan Dilmen: Şenol Güneş maça daldı...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den, Şenol Güneş'e eleştiri

NTV Spor'da canlı yayına bağlanan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Lyon mücadelesini değerlendirdi!


İşte o açıklamalar:


''Bugün Lyon'u gördükten sonra etkilendim Lyon'dan ama 3 kez öne geçtiğiniz bir seride 1 kez geriye düşerek elendiniz. Fabri, Taffarel gibi bir kurtarış yaptığında oh be geldi tur dedim ama olmadı.


Pas ve fizik kapasitesi yüksek olan bir rakibe karşı oynadık, Tolisso bugün çok iyiydi ondan çok etkilendim, ayrıca Diakhaby'de yine 3 pozisyona girdi onu çok beğendim.

Bu seride tek çirkin şey Lyon taraftarıydı, iyi bir takıma elendi Beşiktaş, buraya kadar gelmişken turu geçsek kupa gelecekti. 

Cenk Tosun'un çok yorulması, Aboubakar'ın olmaması kontratak şansımızı kaybettirdi. Marcelo'nun olmaması da Atiba'yı bozdu bu Beşiktaş'ı çok etkiledi. 

Güntekin Onay bugün maçtaydı ona mesaj attım, Gökhan İnler gibi bir ismi oyuna alsaydı farklı olabilirdi. Şenol Güneş maça daldı bizim gördüğümüzü göremedi olmadı.

Beşiktaş takımına yazık oldu ayrıca Lyon takımı oyuncu satmazsa çok tehlikeli bir takım olacaktır.''

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI