Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı yıldıza büyük övgü

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, yaptığı yorumda, "Türk futbolunda Alex'den sonra Sosa gerçeği var" dedi

Tecrübeli futbol adamı, Siyah Beyazlılar'ın farklı kazandığı mücadelede performansını en çok beğendiği isim olarak Sosa'yı gösterdi ve Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden biri olan Alex'ten sonra ligde Sosa kadar yaratıcı bir oyuncunun daha gelmediği görüşünü savundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in maç sonu yorumları:

"94 dakikanın tamamında Beşiktaş'ın sitediği oyun oldu. Kayserispor diri bir takımdı ve bu sezon 4 gol yediği takımı hatırlamıyorum."


'ŞENOL GÜNEŞ, MARİO GOMEZ'İ ÇIKARACAKTI AMA...'

"Gol krallığı için mi bilmiyorum ama penaltıda başkası kullanabilirdi.Benim bildiğim Şenol Güneş, eğer o penaltı gol olsaydı Gomez'i oyundan alırdı. Galatasaray maçını da düşündü."

"Bugün Beşiktaş ile ilgili konuşulacak çok şey var. Bugün 8 tane gol pozisyonu var ve rakibinin 1 tane karşı karşıya pozisyonu vardı."

"Kanatlardan gelen goller Beşiktaş için önemli bir gelişimdi. Normalde merkezden oynayan bir takım için bu durum oldukça sevindirici."


'ALEX'TEN SONRA...'

"Hagi'yi saymıyorum. Alex'ten sonra Sosa kadar oyunun sonucuna etki eden başka oyuncu gelmedi."

"Sosa hücuma etkisi kadar da savunmaya yaptığı katkı da fazla. Bütün oyunculara saygım var ama Beşiktaş'ı farklı kılan orta saha oyuncularının değişik özelliklerde olup skoru dengelemesi."

"Olcay ve Quaresma'nın ise formda olması Beşiktaş'ı bir anda farka götürüyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI