Rıdvan Dilmen'den Çarpıcı Beşiktaş Yorumu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşaspor maçı sonrası Beşiktaş'ı mercek altına aldı

"Beşiktaş istenilen tempoda değil. Özellikle Quaresma gibi yıldızlar zaman zaman yeni transferler demoralize olmuş gibi. Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güşarı için rotasyon yapması gerekir. bence geçen hafta da Beşiktaş'ı çok beğenmedim. Beşiktaş maç içinde tempoyu çok artırsa da o tempoyu sürdüremiyor. Beşiktaş geçen sezonki düzeyde değil. Tabii yeni transferlerin de zamana ihtiyacı var, Beşiktaş'ın da zamana ihtiyacı var. Ancak Beşiktaş'ın savunma ile orta saha arasında messafe açılmış. Tabii Kasımpaşaspor'un hakkını vermek gerekir. Kemal Özdeş'i çok beğeniyorum. 

Talisca ortada yok

Talisca top Beşiktaş'tayken oyunda, top rakipteyken ortada yok. Arkadaşlarına destek olmalı. Caner iyiydi ama o da zaman zaman gidip gelmekte zorlandı. Cenk Tosun her zaman bu takımda oynar. Negredo hala neden hazır değil anlayamadım. Lens iyi olmayan Beşiktaş'ta bile fizik olarak çok geride. Lens bu takımda zor oynar. Quaresma, oyuncuyu karşısına alıyor, geçiyor ve orta yapabiliyor. Lens burada çok zaman kaybediyor. Quaresma iyi diyoruz ama gol vuruşları yok. Geçen sezon bir penaltısı golü vardı. Quaresma çok gol atamasa da Oğuzhan ve Tolgay'ın iyi beslemesiyle oyunu açıyor. Quaresma asistleriyle dikkat çekebiliyor. Kaleci Fabri'ye büyük eleştiri var. Beşiktaş taraftarı Fabri'yi çok sempatik buluyor, çok seviyor ama ama ona karşı güvensizler. İkinci golde çabuk dönmesi gerekirdi. Ama oyuncuya da çarpmışsa şaşırmış olabilir çünkü pozisyon penaltı uzaklığında. Rüştü Reçber, Yaşar gibi eski kalecilerin yorumu çok önemli çünkü hakem, oyuncu yorumcuları olduğu gibi özel kaleci yorumcuları olması gerekir.

Beşiktaş'ın enerjisi henüz yok. Negredo ve Medel henüz hazır değil. Beşiktaş gibi iki sezon şampiyon olmuş bir takım transferi çok daha önce bitirmeliydi. Belli bu transferler planlı değil. Beşiktaş iyi hazırlanmamış. Beşiktaş'a Çin programı yaramamış

Şenol Güneş Kasımpaşaspor'a pozisyon vermediklerini, hatta iyi oynadıklarını söylüyor ama öyle bir maç yaşanmadı. Beşiktaş eze eze oynamadı."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI