Rıdvan Dilmen'den çarpıcı iddia

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışını yorumladı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de son durumu TRT Spor ekranlarında değerlendirdi. 

Dilmen'in yorumlarından öne çıkan bölümler şu şekilde:

'3 takımımız arasından Fenerbahçe finale en yakın takım'

"3 takımımızda eğer Fenerbahçe tur atlarsa finale en yakın olan takım Fenerbahçe'dir. Avrupa'da başka bir oyun oynanıyor. Avrupa Kupası Şampiyonlar Ligi gibi değil. Avrupa Kupası Türkiye Kupası gibi. Türkiye Kupası'nı alan 8-10 tane takım ama Süper Lig'i kazanana 5 takım."

'Şenol Güneş, Beşiktaş'ın vazgeçilmezi'

"Akhisar maçında Oğuzhan daha ilk dakikadan itibaren rakip ceza sahasında pozisyona girmeye çalışıyor. Bu Şenol Güneş farkı. Fenerbahçe'de Souza, Mehmet Topal ve Galatasaray'da de Jong ve Selçuk bunu yapıyor. Beşiktaş'ın vazgeçilmez ismi Şenol Güneş, futbolcu olarak Atiba."

'Beşiktaş uzun zaman sonra bu kadar favori'

"Bundan önce Galatasaray, 4 sezon üst üste şampiyon olduğu dönemin 3. ve 4. yılında açık ara favoriydi. Uzun zamandan sonra Beşiktaş bu kadar favori."

'Aziz ve Şekip Bey hata yapmış'

"Aziz ve Şekip Bey'in tartışılan bir teknik adamla sözleşme uzatmak için görüşmesi yanlış, hata yapmışlar."

'Ali Koç mutlaka aday olacak'


"Yargıtay kararından sonra Aziz Yıldırım kongre kararı alacaktır ama aday olup olmayacağını bilmiyorum. Ali Koç mutlaka aday olacaktır."

'Advocaat devam edecekse...'

"Eğer Advocaat devam edecekse takımı değiştirmek zorunda. Takım kötü olduğu için söylemiyorum bunu Advocaat takıma yeteneksiz dediği için söylüyorum. Hoca 5-6 futbolcu transfer etmek isteyecektir ama bu mali kriterlerde yapılır mı? Bilmiyorum."

'1 numaralı sorumlu Advocaat'

A"dvocaat bu takımdan bir şey olmaz diyerek 13 hafta varken takımı şampiyonluk yarışından uzaklaştırdı. Bana göre Fenerbahçe'nin bu duruma düşmesinin 1 numaralı sorumlusu Advocaat'tır."

'Fenerbahçe'nin tur şansı yüzde 60'

"Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde tur atlama şansı %60. Fenerbahçe 1-0'ı bulacaktır. Daha sonra 0-0 oyununa döner. Seyirci gelirse Fenerbahçe'nin tur atlaması şansı %70'e çıkar."

'Fenerbahçe'de tuhaf işler oluyor'

"Aatıf'ı Trabzon'a teklif ediyorlar. Adam gidecek sonrasında Bursa maçında ilk 11'e çıkıyor, Avrupa maçında yok. Sonra Wiel de aylardır oynamıyor. Kasımpaşa maçında 'Gel oyna' diyor. Tuhaf işler oluyor Fenerbahçe'de, Beşiktaş'ta böyle işler olmuyor güle oynaya şampiyonluğa oynuyorlar. Bu tuhaflıklar takımın özgüvenini bozuyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI