Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk yorumu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yenip şampiyonluğa ulaşmasını değerlendirdi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yenip şampiyonluğa ulaşmasını değerlendirdi.


Dilmen şunları söyledi:


"Bir tek Galatasaray'ın 4 sene üst üste olduğu sezonda ilk kez Beşiktaş favori gösterildiği bir sezonda şampiyon oldu. Hak ettiği ve zorlanmadan kazandığı bir şampiyonluk kazandı. Saygıyla alkışlıyoruz Beşiktaş'ı."


"Çok iyi teknik adam, çok iyi taraftar ile bu başarıyı kazandı. Şenol Güneş aç ve doymuyor. Şenol Güneş futbol ekolünün nasıl olması gerektiğini gösterdi. Beşiktaş Başkanı ve yönetimini kutlamak lazım. Siyah Beyazlılar'ın büyük bir öz güveni var. "


"Sosa'dan sonra iyi transfer politikası da bu başarısının gelmesine neden oldu. Ağustos'ta favori olan Beşiktaş, şimdi şampiyon oldu. Şampiyonluklar çok zordur ama Beşiktaş 3-0'ı kabul etmeyen bir hoca ile çalışıyor. Beşiktaş dolu dolu şampiyon oldu. Başakşehir'i de tebrik etmek lazım büyük iş başardılar."


 "Önüme 9 tane televizyon koyun, Beşiktaş'ın maçını izlerim. Türkiye'nin Barcelona'sı şampiyon oldu"



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI