Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a Derdiyok tavsiyesi

Mario Gomez’in vedasının ardından daha önce belirlediği alternatif forvetlere yönelen Beşiktaş, Kasımpaşa kulübüne Eren Derdiyok’un bonservis bedelini sormuştu.

Mario Gomez’in vedasının ardından daha önce belirlediği alternatif forvetlere yönelen Beşiktaş, Kasımpaşa kulübüne Eren Derdiyok’un bonservis bedelini sormuştu. AMK Haber Müdürü Yasin Yıldırım’a özel açıklamalarda bulunan lacivert- beyazlıların teknik direktörü Rıza Çalımbay, 28 yaşındaki öğrencisinin Beşiktaş’ın aradığı golcü olduğunu ifade etti. Kara Kartal’ın efsane kaptanı, “Eren çok iyi bir oyuncu. Mario Gomez’in boşluğunu doldurur. Coşkulu taraftar önünde performansını yukarı çıkarır ve beklentileri karşılar” yorumunda bulundu.

Kasımpaşa ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Türk asıllı İsviçre vatandaşı golcünün siyah-beyazlı formayı giyme olasılığının yüksek olduğunu belirten Rıza Çalımbay, “Bu transfer kapanmadı.Eren’den kaynaklanan maddi bir problem çıktı. Beşiktaş, bu pürüzü çözebilirse iki kulüp arasında anlaşma sağlanması zor olmaz” açıklamasını yaptı. Daha önce de Kartal’ın gündemine gelen, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de ismi anılan 1.91’lik forvet, geçen sezon Süper Lig’de forma giydiği 31 maçta 13 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

HAKEMLERLE KÜÇÜLDÜK

Kasımpaşa’ya şampiyonluk için geldiğini aktaran Rıza Çalımbay, “Geçen sezon Avrupa kupalarına katılmamız gerekirken inanılmaz hakem hataları yüzünden bunu başaramadık ve yönetim küçülmeye gitti. Yeni sezonda hedefimiz ilk 10” dedi. Başarılı hoca, İsveçli kaleci Andreas Isaksson ile yollarını ayıracaklarını da açıkladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI