Rüzgar döndü

Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu'nun köşe yazısı

RÜZGAR DÖNDÜ 

Cuma günü Medipol Başakşehir, cumartesi Galatarasaray, dün de Fenerbahçe 2’şer puan kaybedince, Beşiktaş, Akhisar’dan 3 puan alınca, 9 puan avantajla haftayı kapattı. Şenol hoca, defansta Atınç, orta alanda Oğuzhan ve Talisca’yı kullanarak hafif rotasyon yaparak, çıktığı Akhisar maçından zırlanmadan yürüye yürüye 3 puan aldı ve geçen hafta ters esen rüzgar dün doğruyu bulunca, Beşiktaş iyice rahatladı.

Sevginin karşılığı


Bu sezon Vodafone Arena’da kapalı gişe bütün müsabakalar olunca, Beşiktaş taraftarını düne kadar çok mutlu etti. 1980’den beri kar-kış izlediğim tüm maçlar küme düşme potasında bile diğer mücadeleler boş tribünlere oynanırken, Beşiktaş, tüm maçlarını kapalı gişe oynadı. Tam 2 sezonda Vodafone Arena’ya gelene kadar Ankara, Konya ve Olimpiyat arasında hep hatırı sayılır seyircisiyle sevgi dolu maçları izledik.

Oğuzhan nereye koşuyor?

Takım koşuyor, gol atıyor, mücadele ediyor ancak Oğuzhan’a bu sezon bir şeyler olmuş. Ne istiyor, nereye koşuyor bilmiyorum. Geçen hafta kulübeye çekilince çok üzgün olduğunu da biliyorum. Formayı kaptırmıştı. Şenol hoca yine bir şans verdi. Ancak Oğuzhan, bilmelisin ki daha gençsin, önünde kazanacağın itibar ve para maçları var, aman dikkat!

Atınç’a sevindim

Sezon başından beri Marcelo’nun yanında birçok oyuncu denedi. Önce Tosic, sonra Mitrovic, dün de rotasyon yaparak, Atınç’ı denedi. Hiç sırıtmadı. Boy avantajını Quaresma’nın nefis ortasıyla kullanarak, bir de güzel gol attı. Talisca, Quaresma, Marcelo ve haftalardır eleştirimize takılan Cenk Tosun bile dün hiç sırıtmadı. Haftaya Galatasaray maçı var. İşi sıkı tutmalı. 11 puan geriden gelerek, kaptırdığı şampiyonlukları yaşayan biri olarak, son haftaya kadar aynı ciddiyetle devam. Futbol oyunun pek şakaya gelmez.  


YEMEN EKŞİOĞLU 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI