Ryan Babel'e Şota Kancası

Özbekistan'ın Pahtakor takımını çalıştıran Şota Arveladze, Kasımpaşa'dan eski öğrencisi olan Ryan Babel'e kancayı taktı.

Özbekistan'ın Pahtakor takımını çalıştıran Şota, eski öğrencisi Ryan Babel'e talip oldu. 


Hem futbol kariyerinde hem de teknik direktörlük kariyerinde uzun yıllar Türkiye'de çalışan Şota Arveladze, gözünü eski takımı olan Kasımpaşa'dan öğrencisi Ryan Babel'e dikti. Gürcü tenik adam Pahtakor adlı Özbek takımı ile yaptığı 1.5 yıllık anlaşma sonrasında transfer çalışmalarına hemen başladı.


Şota, ilk etapta Karadağlı defans oyuncusu Marko Simic'i kadrosuna katarken, ikinci hamle olarak dev bir transfer olacağı Özbek medyasında geniş yankı uyandırdı. 


'Şota Gelmem de Etkiliydi'


Özbek medyasına göre Şota, Kasımpaşa döneminden öğrencisi olan Ryan Babel'i transfer etmek istiyor. 2013-2015 yılları arasında Şota'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Kasımpaşa'da top koşturan Babel, o dönem Türkiye'ye gelmesinde eski çalıştırıcısı olan Şota'nın etkisi olduğunu belirtmişti. 














EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI