Sahada olmalı!

Siyah-beyazlılar, Terim'in, Oğuzhan'ı milli maç öncesi basın toplantısında yanında oturtmasına rağmen maçta sahaya sürmemesini eleştirdi

Beşiktaşlı taraftarlar, Süper Lig'de ilk üç haftanın en etkili ismi olan Oğuzhan Özyakup'un, Letonya ile oynanan milli maçta forma giymemesine tepki gösteriyor. Siyah- beyazlılar, ilk 3 maçta yaptığı 3 asist ve oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Oğuzhan için "Fatih Terim, Letonya maçı öncesi yaptığı basın toplantısında yanına Oğuzhan'ı aldı. Ama gördük ki bir gün sonraki maçta, ilk üç haftanın en başarılı ismi kulübede oturuyor. Biz Oğuzhan'ı kenarda otururken değil, sahada ter dökerken görmek istiyoruz" yorumunu yaptılar. 


METİN KEÇELİ'DEN TATLI-SERT ELEŞTİRİ 

Oğuzhan'ın, bu performansıyla bile sahada olamaması için Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Metin Keçeli de, "Sezonun ilk 3 haftasının en formda isimlerinden biri Oğuzhan'dı. Ama Milli Takım'ı yönetmek Fatih Terim'in işi olduğu için karışmadan seyretmek zorundayız. Sonuçta Milli davadır" diyerek tatlı-sert bir eleştiride bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI