Şahan Ağa ve fedaileri

Kartalhaber yazarı Şafak Malatya'nın köşe yazısı

ŞAHAN AĞA VE FEDAİLERİ 

Hafta arası oynanan Sporting Lisbon maçında Quaresma’nın ilk 11 de oyuna başlamasından mütevellit, kulübede Olcay Şahan farklı mimiklerle maçı izlemişti. 

Maçın başından sonuna kadar kaşı, gözü atan Olcay, arkadaşları tarafından “ Oğlum sen cezalısın, yoksa Quaresma da kim! Kralsın” telkini ile toparlanıp kendine gelmişti. Bu gerginlik, Olcay’ın bugün tabelada Quaresma’nın adının yazıldığını görmesi ile iyiden iyiye tavan yaptı. Bu konuya bir dur demenin zamanının geldiğini düşünen Olcay, önce Gomez ve sonra da Atiba ile maç öncesi ısınma esnasında kısa bir görüşme gerçekleştirdi. 

Maç sırasında mevkiisi dışına çıkıp yedek kulübelerinin önüne kadar gelen Gomez, Quaresma’nın sol kolunu cimciklemek sureti ile ilk müdahaleyi yaptı. Fakat baskılardan yılmayan Quaresma, akabinde maçın 45. Dakikasında Atiba tarafından ense köküne diz atılmak sureti ile sakatlandı. İşte bu sebeple 2. Devre Necip-Quaresma değişikliği kaçınılmaz oldu. Ayrıca maçın en dikkat çekici yanı ise, ilk 25 dakikada neredeyse tüm takım arkadaşları güneşin olduğu tarafta oynarken, Quaresma’nın gölgede oynamasıydı. 

İşte tüm bu okuduklarınız “Quaresma bir şey yapsa, kötü bir oyun çıkarsa da eleştirsek” kafası ile Beşiktaş maçlarını izleyen kitlenin aradığı cümleler.. 

Buradan BOL, BOL malzeme çıkartıp, manşetleri süsleyebilirsiniz!

Şenol Güneş her geçen gün takımın ahenk ayarını daha bir şevk ile oturtuyor. Dişlilerin her geçen gün yerine yavaş, yavaş oturduğunu görmek ilerisi için umut verici. Beşiktaş, senelerdir ne çektiyse, istikrar sorunundan çekmedi mi? Ancak düşündüren ve kafalarda soru işaretleri bırakan konu, takımın özellikle skor üstünlüğünü sağlamış ve rakip çözülmüşken oyunu laubali oynaması söylenebilir. Eskişehir ya da Medipol Başakşehir karşısında bu kadar sorun olarak görünmese de, Avrupa mücadelesinde karşılığını veremeyeceğiniz bir tokat ile bunun diyetini çok acı ödeyebilirsiniz. Şenol Hoca’nın spor adamı kimliğinin yanı sıra, eğitimci kimliği ile bunu en kısa sürede çözeceğinden şüphem yok. 

Eskişehir cephesi ve teknik direktör Michael Skibbe için ya tamam ya devam maçı olmasa da, sonun başlangıcı diyebileceğimiz bir maçtı. Gekas gibi kaliteli bir forvet oyuncusuna sahip olan Eskişehir, belki de en çok Bilal gibi bir maestronun eksikliğini çekti. Akhisar da Gekas’ın adeta nereye adım atacağını bile hesaplayan Bilal, dün Eskişehir'de olsaydı, ağır olan Beşiktaş savunmacılarına daha fazla sorun yaratabilirdi. 

Görünen o ki; Eskişehir için olmasa da, teknik direktör Skibbe için tehlike çanları yavaş, yavaş çalıyor. Ne dersiniz? 2008 yılında ki o talihsiz gazete manşeti önümüzde ki haftalarda yine manşetleri süsler mi? “ Skibb Bıraktı “ ! 

Saygı ve Sevgilerimle,

Şafak MALATYA

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI