Şampiyon Beşiktaş Sahaya İniyor

Şempiyon Beşiktaş 2017-2018 sezonuna Antalyaspor karşılaşmasıyla 'merhaba' diyecek.

Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2017-2018'deki mücadelesine yarın Antalyaspor maçıyla başlayacak.


Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son 2 sezonda ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlı takım, 2017-2018'in ilk haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.


Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.



Beşiktaş taraftarı tribündeki yerini alamayacak


Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki karşılaşmayı siyah-beyazlı taraftarlar tribünden takip edemeyecek.


Turkcell Süper Kupa'da Atiker Konyaspor ile yaptığı karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, siyah-beyazlı kulübe bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti.


Beşiktaş, Vodafone Park'ta ilk kez bir lig mücadelesini seyircisinden yoksun yapacak.



Hedef yine şampiyonluk


Son 2 sezonda şampiyonluğu rakiplerine bırakmayan Beşiktaş'ta yine hedef aynı başarıyı yakalamak olacak.


Geçen sezonki başarıyla 15. şampiyonluğuna ulaşan siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bunu üst üste 3. kez gerçekleştirmeye çalışacak.



70 gün sonra Dolmabahçe'de 


Beşiktaş, 70 gün sonra Vodafone Park'ta resmi bir maça çıkacak.


Geçen sezonu 3 Haziran'da Osmanlıspor'u konuk ettiği maçla tamamlayan siyah-beyazlı ekip, 70 gün sonra stadında yeni bir karşılaşmaya çıkacak. 



Sezon öncesi kötü sonuçlar aldı


Beşiktaş, sezon öncesi yaptığı hazırlık ve resmi maçlarda olumlu sinyaller vermedi.


Siyah-beyazlı takım, 5 hazırlık maçının yanı sıra 1 resmi karşılaşmada galibiyete ulaşamadı. Hazırlık maçlarında 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da ise Atiker Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.


Söz konusu 6 karşılaşmada 15 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, 10 gol kaydetti.



Şu ana dek 5 takviye yaptı


Yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa'da da başarı kovalayacak Beşiktaş, kadroya önemli takviyeler yaptı.


Siyah-beyazlı takım, özellikle tecrübeli isimleri transfer etti. Savunmanın göbeğine Real Madrid'den Pepe'yi monte eden Beşiktaş, hücum hattını ise Valencia'dan Alvaro Negredo ile güçlendirmeye çalıştı. Kanat açığını geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Jeremain Lens ile kapatmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, bu bölge için ayrıca Gaziantepspor'dan Orkan Çınar'ı transfer etti.


Beşiktaş'ın son hamlesi ise hem savunmada hem de ön liberoda oynayabilen Interli Gary Alexis Medel Soto oldu.


Pepe, Negredo, Lens ve Orkan Çınar, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayı ilk kez bir lig maçında giyecek.


Pepe ve Negredo, Beşiktaş'ta ilk resmi maçlarını Turkcell Süper Kupa'da oynarken, Lens mücadeleyi tribünden takip etmişti. Yeni transferlerden Orkan Çınar ise karşılaşmada yedekler arasında yer almıştı.



3 sakat var 


Beşiktaş'ta sezon öncesi 3 oyuncunun önemli sakatlığı bulunuyor.


Sezon öncesi hazırlıkları sırasında Gökhan Töre'nin sakatlığıyla sıkıntıya düşen siyah-beyazlı takımda, İspanya kampı sırasında savunma oyuncusu Atınç Nukan da dizinden ağır bir sakatlık yaşadı. Beşiktaş'ta son olarak Gökhan Gönül sakatlandı.



Talisca oynayabilecek


Beşiktaş'ta lisans sorunu giderilen Anderson Talisca da yarınki lig mücadelesinde forma giyebilecek.


Siyah-beyazlı takımda yine kiralık olarak görev alacak Talisca, bonservisini elinde bulunduran Benfica'nın gerekli evrakları göndermemesi nedeniyle Atiker Konyaspor karşılaşmasında oynayamamıştı. Beşiktaş Kulübü yetkililerinin girişimleri sonrası Talisca'nın lisansı çıkarılmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI