Şampiyonluk gelliyor

Beşiktaş be sezonki performansıyla şampiyonluğa koşuyor

Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor engelini 2-1’lik skorla geçen Siyah-Beyazlılar, milli araya lig lideri olarak çıktı. 7 haftanın sonunda; 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 16 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, ligde en son şampiyon oldukları 2008-09 sezonun ardından en iyi başlangıcını yaptı. O dönemde 7 haftanın sonunda 17 puanı hanesine yazdıran Kara Kartal, sezon sonunda ise 71 puana ulaşıp ligde şampiyonluk sevincini ikinci Sivasspor’un 5 puan önünde yaşamıştı.

12 sezon sonra ilk kez...

Yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde başlayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcıyla beraber gol yollarındaki etkili görüntüsüyle dikkat çekiyor. Süper Lig’de 7 haftanın sonunda rakip fileleri tam 18 kez havalandıran Kara Kartal, 2003-04 sezonundan sonra bu alanda en skorer dönemini yaşıyor. Beşiktaş’ın yıldızları, 12 yıl önce 7 haftada 19 gol atan kadronun ardından hücum yollarındaki en etkili ekip oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI