Savunmaya Yeni Aday: Eliseu

Transferde önceliğini stoper ve forvete veren Beşiktaş, farklı isimleri gündemine almaya devam ediyor.

Beşiktaş bilindiği üzere transferde stoper ve forvet mekilerine odaklanmış durumda. Ancak diğer oyuncularına gelen tekliflerin olması Siyah-Beyazlıları farklı alternatifleri de gündemine almasını sağlıyor. Nitekim Siyah-Beyazlı forma altında bu sezon başarılı bir grafik çizen isimlerden bir tanesi olan Adriano'ya Çin'den cazip teklifler gelmesi Beşiktaş'ı Benfica'nın sol beki Eliseu'yu gündemine almasına sebep oldu.


Sözleşmesi Bitiyor


Adriano'yu geçtiğimiz sezon başında Barcelona'dan yalnızca 400 bin euro bonservis bedeli ile satın alan Beşiktaş, Finansal Fair-Play'in de etkisiyle Çin'den gelen 7 milyon tutarındaki tekliflere sıcak bakıyor. Siyah beyazlılar Adriano'nun alternatifi olarak Benfica'nın sözleşmesi sona eren başarılı sol beki Eliseu'yu düşünüyor. Transferlerin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş'ın elinde diğer mevkilerde harcamak üzere ciddi bir miktar olacakken Adriano'nun alternatifi için bonsevis bedeli ödememiş olacak.


Eliseu, şu an Portekiz Milli Takımı ile 2017 Konfederasyon Kupası'nda mücadele ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI