Seba'nın sağ kolundan yaylım ateşi

Beşiktaş'ta Süleyman Seba'nın efsane yöneticilerinden Divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır, Siyah-Beyazlı kulüpte yaşanan son gelişmeleri sert bir dille eleştirdi

Beşiktaş'ta Süleyman Seba'nın efsane yöneticilerinden Divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır, Siyah-Beyazlı kulüpte yaşanan son gelişmeleri sert bir dille eleştirdi 

İşte Şeref Nasır'ın yaptığı ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklaması 

"Yönetim Kurulumuz Divan Kurulu seçimine müdahale ederek seçime götürme kararı almıştır. Bir üyenin açtığı karar ile değil. Zira bu karar YOK mahiyetindedir.Kendi görüşlerine göre hesapları yanlış değerlendiklerinden dolayı Denetleme Kurulunun Disiplin Kuruluna şikayeti ile ve bu Kurulun verdiği Kınama kararına göre; Kınama kararı alan bir kimse de 5 yıl hak mahrumiyeti alıyor. Verilen bir cezaya ayriyeten bir ceza daha veriliyor ki, bir cezanın ikinci cezası oluyor bu karar. İnsan haklarına aykırıdır bu madde. Oysa Tüzüğümüze göre Divan Kurulu BİR İÇDENETIM ORGANIDIR" . ( Madde 30 )


Bu aradaki farkı ben eski bir Divan Başkanı olarak sorduğum soruya da maalesef cevap gelmemiştir... 


Denetleme Kurulumuzdan. Beşiktaş'ımızın 114 Yıllık tarihinde hatta Türk Spor tarihinde bir ilk yaşanmaktadır. DOĞRUYU BULMANIN EN İYİ YOLU TARTIŞMAKTIR. Bütün çabalarımıza rağmen maalesef, durum bu üzücü noktalara kadar gelmiştir. Seçimle gelenin seçimle gitmesinden yana olduğum için hakikaten Bir Beşiktaslı olarak çok üzüntülüyüm ve bunu da sizlerle paylaşmak istedim.


Yalnız ikinci üzüntüm şimdi mahkeme olayları karşılıklı olacak ,bu daha da kötü ama tabi herkes hakkını arayacak.UNUTULMAMALI Kİ TARİH ÖNÜNDE HERKES HESAP VERECEK.


DİVAN KURULU SEKRETERLİĞİ


Çok üzuldüğüm bir konu var. Onuda, sizlerle paylaşmak istiyorum. Divan Kurulumuzun sekreteri hanım efendi yeni evlendi. Tabi ki, işine güvenerek de borca girdi. Ne istediniz bu emekciden? Niye işine son verdiniz? Sevgili yöneticilerimiz; Nedir bu kadar kin ve düşmanlık? Ne alakası vardı, konuyla bu kızcağızın?


Oysaki sizler onu, oraya koymuştunuz! Bu ortamda Divan'a acemi biri alınacak ve işine son verilen bu sekreter hanımda piyasanın bu ortamında iş arayacak. Yazık! Bu ayrımcılık bu kulübe, hiç ama hiç girmeyecekti.


ŞEREF NASIR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI