Sen kendini Messi'den daha iyi mi zannediyorsun!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Eskişehir maçı sonrası Gökhan'ı azarlayarak, "Takım adına oyna. Kendini Messi'den iyi mi zannediyorsun"dediği öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Eskişehirspor maçının kazanılmasına rağmen Gökhan Töre'ye kızdığı ortaya çıktı. Güneş'in maçtan sonra Töre'ye bencil oynadığı için tatlı sert tepki göstererek, "Bir tane iyi iş yapıyorsan, bir kaç tane gereksiz şey yapıyorsun" diyerek azarladığı gelen bilgiler arasında. 


SONUCA ODAKLAN 

Şenol Güneş yıldız oyuncuya ayrıca "Direkt sonuca gitmeyi öğrendiğin zaman bambaşka bir Gökhan ortaya çıkacak. Seni oyundan inatla almıyorum. Bekliyorum takım adına oynaman için ama nafile. Ronaldo'dan veya Messi'den daha mı yeteneklisin. Onlar neden büyük, çünkü sonucu düşünüyorlar. Sadece sonuca odaklan" uyarısını yaptı.


KAYNAK: TAKVİM

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI