Şenol Güneş: Bize de Bu Yakışırdı

Beşiktaş teknik direkörü Şenol Güneş, Leipzig'i yendikleri için gururlu olduklarını söyledi

Şenol Güneş Leipzig maçı sonrası şunları söyledi; 

“Gruba iyi başladık ve iyi bitirdik. Rakibe çok pozisyon verdik. Tolga kalede iyi kurtarışlar yaptı. Rakip bir kişi eksik durumdayken gol yedik. Dersler çıkardığımız ama kazandığımız bir maç oldu. Keyifli bir mücadele oldu. Hücuma çıkışlarda iyiydik. Her şeye rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Daha az maç yapan oyuncularım bugün hemen hemen hepsi iyiydi. Kazanmak güzel, mutluyuz. Gruptan kazanarak çıkmak bize yakışırdı. Ancak bugün 6. maçımızda en çok ezildiğimiz maz Leipzig maçı oldu. kazanmak istememiz güzeldi ama eksik yanlarımızı görmeliyiz

Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Muhtemel rakiplerimiz gruplarını ikinci bitiren takımlar. Belki bu takımlar 1. takımlardan daha güçlü. Ama biz ikinci olup şansımızı daha da artırabilirdik düşüncesinde değiliz. biz her maçı kazanmak için sahaya çıktık.

Leipzig bizi çok iyi ağırladı. Karşımızda çok iyi bir takım ve çok iyi bir taraftar vardı. maç bittikten sonra bizi ve kendi takımlarını alkışladı. Bu fair-play acısından çok güzeldi.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI