Şenol Güneş: Güzel örnek olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, Ersan Gülüm'ün giidşiyle ilgili olarak, ''Gidişine üzüldüm'' dedi.

Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli hocası Şenol Güneş, 4-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Şenol Güneş, Rhodolfo'nun sakatlığı ve Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e transferiyle ilgili konuştu. Güneş'in açıklamaları şöyle;

İkinci yarının ilk maçını oynadık. İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyorduk. Artı ve eksiklerimiz var. Rakibe daha az pozisyon vermemiz gerekiyor. Futbol bir oyun. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Baskı yapıldığında pas ile çıkmaya çalışan bir takıma karşı oynadık. Verdiğimiz net pozisyonlar var. Takımın tümü iyi niyetliydi. Bir takım olarak herkes iyiydi. Camia olarak birlikteliğimizi korursak daha iyi olacağız. Bugün itibari ile maç bitmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Ersan Gülüm'ün ayrılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Güneş; "Ersan'ın gitmesine üzüldüm. İyi oyuncu ve iyi insandı. Takıma varlığı ile etki yapıyordu. Kapıyı güzel kapatarak gitti. Bütün oyunculara örnek olacaktır. Kulüp ve oyuncunun çıkarları doğrultusunda böyle bir karar veriliyor. Saygı duyulması lazım. Yeni oyuncular oyun olarak da gayet iyiydiler." dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI