Şenol Güneş isyan etti

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararlarınıa sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde son şampiyon Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında 2-2'lik skorla berabere kaldı ve 1 puan ile sahada ayrıldı.


Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, mücadele sonu  yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirdi ve Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı'nın maç içerisinde yaptığı hareketlerinin 3 defa kırmızı kartla cezalandırılması gerektiğini söyledi.


İşte Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları;


"10 kişi olmamıza rağmen kazanmak için oynadık. Fizik olarak bir sorunumuz yoktu. Hamle yaptığımızda rakibe pozisyon verdik. Yediğimiz 2 gol de çok basitti. 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmak için oynadık. Fizik olarak bir sorunumuz yoktu. Hamle yaptığımızda rakibe pozisyon verdik.Golden sonra oyunu tutmamız gerekirdi. Yediğimiz iki gol de basit. Bu hatalarımızı düzelteceğiz."


"2 puan kaybettik, üzgünüz. Son 10 dakikalık bölümde maç da kaybedebilirdik. Ama oyun hakimiyeti bizdeyken, 2 puan kayıp. Ali Çamdalı'nın 3 defa atılması lazımdı 2-1'ken. Baskı Türkiye'de etki yapıyor. Hakemin iyi hakem olduğunu kabul ediyoruz. Necip'in pozisyonunda bence faul verilebilirdi, ama sarı kart fazlaydı."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI