Şenol Güneş Kararsız

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısına çıkacağı ilk 11 büyük ölçüde belli. Şenol Güneş’in kararsızlık yaşadığı tek bölge forvet.

Beşiktaş'ın  Gençlerbirliği karşısına çıkacağı ilk 11 büyük ölçüde belli. Şenol Güneş’in kararsızlık yaşadığı tek bölge forvet. Şenol hoca, A Milli Takım’da 2 maçta da forma giyen Cenk Tosun’u yorgun olduğu için oynatmayabilir. Ancak formda görüntüsü hocayı düşündürüyor. Alvaro Negredo ise milli arada çok iyi çalıştı ve ısrarla forma giymek istediğini hocasına iletti.

Önce idman sonra yolculuk


Kartal, Gençlerbirliği maçının hazırlıkları dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda karşılaşmanın taktik provası yapıldı. 1.5 saatlik antrenman, çift kale maçla noktalandı. Siyah-Beyazlılar, antrenmanın ardından akşam saatlerinde özel uçakla Ankara’nın yolunu tuttu. Başkan Fikret Orman’ın da deplasmana gitmesi bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI