Şenol Güneş: Senaryo Yazıyorum...

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto galibiyetini ilginç sözlerle değerlendirdi

İşte Şenol Güneş'in Porto karşılaşması sonrası yaptığı açıklama; 

"Futbol çok ilginç bir spor. İki yıldır Şampiyonlar Ligi'nden son maçlardan dolayı bir üst tura çıkamamıştık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Biz için çok önemli. Bu çok önemli. Ben çok konuşmuyorum, oyuncularım sahada konuşuyor. Ben senaryoyu yazıyorum, oyuncularım bu senaryoyu oynuyor. Futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Hepsi işlerini çok iyi yaptılar. Bu galibiyet iyi başlamamız için çok önemliydi. Henüz her şey yani başlıyor. Bu galibiyet bizim için çok kıymetli ama ayaklarımız yere basıyor. 

Futbol taraftarlarla güzel. Taraftarlarımızın ruhu ve iyi niyeti bizimle birlikte. Porto'nun taraftarı da bizim taraftarımız gibi takımlarına çok büyük destek veriyor. Bugün onların güzel enerjisi de bizi motive etti. Tüm taraftarlarımıza sevgilerimizi gönderiyoruz. 

Şampiyonlar Ligi'nde öncelikle ilk maçımızı kazandık. Kaybetseydik bir şey kaybetmezdik. Futbol keyfi almamız gerek. Oyuncularımıza hep söylüyorum; oynadıkları oyundan zevk alsınlar. Bu ligin ayrı bir havası var. taraftarın coşkusu, rakibin kalitesi bizi motive etti. çok güzel bir oyun oynandığını düşünüyorum."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI