Şenol Güneş: UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva karşılaşması sonrası basın toplantısında konuştu.

Şenol Güneş, "Rakibimiz kontrollü oynadı ve arkaya uzun toplarla çıkmaya çalıştılar. Biz sabırlı oynadık, fizik olarak ve yardımlaşma olarak iyiydik. Bu rakibe karşı kazanmak zor ama biz bunu başardık. Bugün rakibe çok az pozisyon verdik ve çok gol pozisyonuna girdik. Zaman zaman pas hatası yaptık ama saha zemini de kötüydü. Biz hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. 

Her oyuncu girer ve çıkar ama önemli olan kimden ne zaman yararlanacağımızı belirliyoruz.  

Rakibimizi tebrik ediyorum. Özellikle taraftarların 3-1'den sonra destek vermesi futbol adına güzeldi. 

Rövanş açını da kazanmak zorundayız. Southampton ve İnter takımlarına karşı bu takım çok iyi işler yaptı. Her şey bitmedi. 3-1'lik skor ama rakibimizi ciddiye alıyoruz. 

Buraya 21 oyuncu ile geldik. Beşiktaş büyük bir camia ve takım. 

Bizim her futbolcumuz Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister ama Avrupa UEFA Ligi'ni ciddiye alıyoruz. Tabii ki bu kupayı kazanmak isteriz. 

Oyuncularıma da söyledim içindeki cevheri çıkarın dedim. Gerçekten bugün iyi yardımlaşarak oynadılar. 

Bugün hakem de bizim kaybetmemiz için bir şey yapmadı.  

Hapoel taraftarlarını tebrik ediyorum. Skora rağmen, fair-play olarak çok güzeldi. Bu taraftarları Türkiye'ye bekleriz. Ağırlamaktan gurur duyarız. Bugün güzel bir atmosfer bizim futbolcularımızı da motive etti.  Futbolda sevgi olmalı, futbolun keyfi bugünkü gibi çıkarılmalı." 

 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI