Şenol Güneş ve Talisca'dan Çarpıcı Sözler

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş ve yıldız futbolcu Anderson Talisca Monaco maçı öncesi basın toplantısında konuştu

Beşiktaş, Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu 3.hafta maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Siyah Beyazlılar'ın teknik direkörü Şenol Güneş ve Brezilyalı futbolcu Talisca, önemli açıklamalarda bulundu.

Talisca'nın açıklamaları:


"Yarın çok önemli ve zor bir maça çıkacağız. Bu grup dengeli bir grup, bunu başlarken de biliyorduk. Zor bir maça çıkacağız. 6 puanımız var. Yarın da burada iyi bir sonuç elde ederek, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Soyunma odasında atmosfer gayet iyi. Soyuma odasındaki pozitif hava, inanıyorum ki yarın sahaya yansıyacak."


'Sahada olmak önemli'

"Benim için sahada olmak her zaman önemli. Ben her maçta konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Bazen ritminizi bulmak zor oluyor ama bu konsantrasyonla ilgili değil. Rakipler bazen farklı direnç gösterebiliyor. Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Monaco saha avantajını kullanmak isteyecektir. Biz de en iyi şekilde sahadan ayrılmak istiyoruz."

Şenol Güneş'in değerledirmeleri:

"Henüz 2 maç oynadık, 4 maçımız daha var. Yarın zor bir maça çıkacağız. Monaco'nun aldığı puan kimseyi yanıltmasın. Yarın çok zor bir maça çıkacağız. Bireysel olarak iyi bir takımla oynayacağız. 3. ve 4. maçı üst üste oynayacağımız için iki maç da önemli. Bu maçlar gruptaki yerimizi daha iyi tayin edecek. Transferden 300-350 milyon Euro kazanan, 100 milyon harcayan bir takım Monaco. Biz rakamsal değerden giderek sonuç almıyoruz. Zaman zaman iyi takımlar sürprizlerle kaybedebiliyor."


'Olumsuz bir hava yok'

"Sakatlık yok ama performans olarak yeterli olmayan futbolcular olabilir. Yarınki maçın ambiyansına göre farklılıklar olabilir. Takım üzerinde olumsuz bir hava yok. Kötü sonuç alınca üzülüyoruz. Kazanınca da seviniyoruz. Biz sadece yarınki maçı düşünüyoruz. İyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz."

"Bir maçın kaybedilmesi kazanılması için sayılacak çok sebep var. Bunların şu anda bir anlamı yok.Uzun süre kazanıp bir maç kaybedebilirsiniz. Bunu spekülasyon yapmak istemiyoruz. Gençlerbirliği maçında çok kötü oynadık. Kırmızı kart gördük. Bugüne de yarına da katkısı olmayan şeyler bunlar."

'Taraftar etkisi olacağını düşünmüyorum'

"Aldığınız puanların bir garantisi yok ama avantajı var. Puanlara bakarak oynamayacağız, kendi oyunumuzu oynayacağız. Monaco ile üst üste oynayacağımız maçlardan alacağımız sonuçlar çok önemli. 2 maçta 1 puan almasına rağmen yarın onların ne oynayacağı, bizim ne oynayacağımız önemli. Taraftarın çok büyük etkisi olacağını düşünmüyorum. Kolay maç olmayacak. Tüm futbolcuların güç dengesi olarak yarın kendilerini gösterebileceği bir maç olacak. Güzel bir maç oynanamasını bekliyorum."
 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI