Şenol Güneş'in Monaco Şifreleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa'dan zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor

Beşiktaş’ta gözler Monaco maçına çevrildi. Futbolcularla toplantı yapan Güneş ileriye bakmalarını isterken, 3 puanın olumsuz havayı dağıtacağını hatırlattı

 Beşiktaş'ta Monaco maçı hazırlıkları sürüyor. Şampiyonlar Ligi'ne 2'de 2 ile başlayan siyah-beyazlı ekip, Fransa'dan da puan ya da puanlarla dönerek gruptan çıkma yolunda bir adım daha atmayı planlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, öğrencilerini terapiye alırken, Gençlerbirliği yenilgisini artık unutmalarını ve önlerine bakmalarını istedi. Tecrübeli hoca, "Futbolda yenilmek de var. Monaco maçı size önemli bir fırsatı sunuyor.




Kazanın ve kendinizi affettirin" diyerek oyuncularını motive ediyor. Talisca ve Ozi'ye uyarı ŞENOL Güneş, Gençlerbirliği deplasmanında beklenmedik derecede etkisiz kalan Talisca ve Oğuzhan'ı da ayağa kaldırmak için harekete geçti. İki maestrosu ile bir görüşme yapan siyah-beyazlı teknik adam, bir an önce toparlanmalarını isterken, "Koşmadan, terlemeden, mücadele etmeden olmaz... Sadece ceza sahası dışından şut kovalamayı bırakın. Defansif görevlere de katılın. Gerektiğinde takım için savaşın" ikazında bulunduğu gelen haberler arasında...


ZAFERİN ŞİFRELERİ


Şenol Güneş, Monaco'yu kasetlerden çözüyor. Rakiplerinin ligde Lyon'a 3-2 yenildiği maçın cd'lerini izleyen tecrübeli hocanın şu saptamalarda bulunduğu öğrenildi:



* Monaco topun hakimiyetini Lyon'a bıraktı. Oyunun kilidi ise kendi sahalarında kaptırdıkları toplar oldu. Rakibe hücum devamlılığı verdiler.



* Lyon'a karşı olduğu gibi bize de sahamızda baskı kurarak maça başlayacaklar. İsabetli paslarla bu baskılarını kırıp, vazgeçirmeliyiz.



* Monaco'nun önde oynayan oyuncuları top sürebilen hızlı oyuncular. Onları driplinge zorlayın. Paslaşmalarını engelleyin.



* Fabinho bize karşı oynayacak. Lyon maçındaki derin boşlukları göremeyeceğiz büyük olasılıkla. Bize karşı daha sıkı markaj uygulayacaklardır. Bu onların son şansı.(Fotomaç)


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI