Şenol Güneş'ten eleştirilere yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Siyah-Beyazlı takımın ikinci tura yükseleceğini açıkladı

Şampiyonlar Ligi’nde evinde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından oyuncularını gelecek maçlar adına motive etti.


Takımına soyunma odasında yaptığı konuşmada Güneş’in, “Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Özellikle ilk yarıda Dinamo Kiev’e hiç pozisyon vermedik. Performansımızdan memnunum ancak, ikinci yarı gereksiz fazla öne gittik. Savunmada yapılan bir hatanın ardından da kalemizde golü gördük. Duran toplarda çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu maç Süper Lig’de olsaydı, 1-0’dan evimizde bu maçı vermezdik. Ancak sizlere olan inancım sonsuz. Biz bitti demeden bitmez ve bu gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağınızı biliyorum. Şampiyonlar Ligi’nde tek bir hatanın bile telafisi yok” dediği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI