Şenol Güneş'ten Mario Gomez'e sitem

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş'ten Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmaya hazırlanan Mario Gomez'e veda etti

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ı tam 7 yıl sonra şampiyon yapan teknik direktör Şenol Güneş, Mario Gomez’in takımdaki geleceğinin hâlâ belli olmamasıyla ilgili olarak sert ifadeler kullandı.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la önceki gün takımın transfer gündemiyle ilgili olarak bir toplantı yapan başarılı hoca, Alman futbolcunun Beşiktaş’taki durumuyla ilgili olarak net bir açıklamada bulunmamasının kendisini rahatsız ettiğini belirtti.


Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, “Futbol kariyeninin en alt seviyesindeyken Beşiktaş’a gelip bu takımla birlikte zirve yapan Mario Gomez’in, opsiyon tarihi gelmeden sözleşme uzatmasını beklerdim. Öyle bir hava yaratıldı ki sanki bize Almanya Milli Takımı’nın santrforu olarak geldi! Bizimle yaptığı çalışmalar ve buna bağlı olarak yakaladığı yükselişi konuşan yok! Biz, Almanya Milli Takımı’na santrfor hazırladık. Takıma yararlı bir futbolcu. Kalmasını isterim ama bizim kadar Mario’nun da istemesi önemli” sözlerini sarf etti.


‘Şampiyonluğa ambargo koyalım’


63 yaşındaki çalıştırıcı Şenol Güneş, sözlerinin devamında yeni sezonda yollarına tüm kulvarlarda zirve için çıkacaklarını söyleyerek, “Şampiyon olduk diye durmak yok. Tam aksine işimize daha da sarılacağız. Şampiyon olmak elbette çok önemi, anlamlı. Ama daha önemlisi bu durumun sürdürülebilir olması. Avrupa’nın önde gelen liglerinde olduğu gibi lig şampiyonluğuna yıllarca ambargo koymalıyız” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI